De kosten van vloerisolatie

Als u van plan bent om vloerisolatie te laten uitvoeren dan wilt u natuurlijk weten wat de kosten hiervan zijn. Zelf op zoek gaan naar aannemers die de klus kunnen uitvoeren is vaak erg tijdrovend. Via Isolatie-vergelijker.nl kunt u snel en gemakkelijk in contact komen met vakbekwame bedrijven bij u in de regio. Zo weet u binnen enkele dagen hoeveel u voor de isolatie van uw vloer kwijt bent.  Soms is het mogelijk om subsidie te krijgen voor verduurzaming van een woning. Meer informatie hierover kan door uw gemeente of de provincie worden verstrekt.

Vloeroppervlakte Gemiddelde prijs incl. BTW
40 m² €800
50 m² €1000
60 m² €1200
70 m² €1400
100 m² €2000

Combineer vloerisolatie met vloerverwarming

Vloerverwarming wordt door veel mensen gezien als het toppunt van comfort. Als u overweegt om vloerverwarming te laten plaatsen, is dit een uitgelezen moment om te kiezen voor vloerisolatie. Als er toch aan de vloer gewerkt wordt is dat het ideale moment om voor isolatie te kiezen. Hierdoor profiteert u straks optimaal van het comfort van uw vloerverwarming. Maar ook als u een nieuwe vloer laat leggen is het goed om isolatie te overwegen.

Vloerisolatie

Vloerisolatie is belangrijk bij verduurzaming

De komende jaren moeten alle woningen in Nederland worden verduurzaamd. Dit betekent niet alleen dat gasaansluitingen worden verwijderd en vervangen door andere opties voor verwarming. Ook goede isolatie maakt hier deel van uit. Heeft u een koopwoning dan kunt u kiezen voor vloerisolatie als onderdeel van deze verduurzaming. Uw woning heeft een energielabel, wat u kunt verbeteren door werkzaamheden uit te laten voeren die ervoor zorgen dat het huis energiezuiniger wordt. Het isoleren van de vloer levert hier een belangrijke bijdrage aan. Als u uw woning verkoopt of verhuurt zal zich dit vertalen in de verkoopprijs of de huur die u kunt vragen.

Nu een offerte aanvragen voor vloerisolatie

Als u plannen heeft voor een grondige renovatie van uw woning, of alleen de vloer wilt aanpakken, dan is het nu heel gemakkelijk om met één aanvraag meerdere offertes voor vloerisolatie aan te vragen. Vul hiervoor uw postcode en huisnummer in op dit scherm. In de volgende stap kunt u aanvullende informatie over uw situatie invullen en een persoonlijke toelichting geven indien gewenst. Vervolgens wordt uw aanvraag door Isolatie-vergelijker.nl meteen doorgestuurd naar bedrijven in uw eigen regio. Zij nemen vervolgens contact met u op om u een aanbod te doen of eventueel eerst aanvullende informatie te vragen. Vervolgens bepaalt u zelf of u ingaat op een aanbod. De offertes die u ontvangt zijn altijd vrijblijvend. Isolatie-vergelijker.nl voert zelf geen werkzaamheden uit, wij bemiddelen slechts in het contact tussen bedrijven en klanten.