Wat kost kruipruimte isolatie?

Natuurlijk bent u benieuwd naar de kosten van het isoleren van de kruipruimte. Deze zijn afhankelijk van een aantal factoren. Uiteraard is het aantal vierkante meters van doorslaggevend belang. Aan de hand daarvan wordt immers bepaald hoeveel isolatiemateriaal nodig is. Vaak hanteren bedrijven een vaste prijs voor een tussenwoning of een hoekhuis. Bij een vrijstaand huis worden doorgaans wel de vierkante meters berekend en aan de hand daarvan de prijs bepaald. Door meerdere offertes te vragen kunt u vergelijken en de beste keuze maken voor de opdracht.

Vloeroppervlakte Gemiddelde prijs incl. BTW
40 m² €800
50 m² €1000
60 m² €1200
70 m² €1400
100 m² €2000

Hoe wordt de kruipruimte geïsoleerd?

Er zijn verschillende manieren om de kruipruimte onder een woning te isoleren. Dit kan door een isolatielaag tegen de vloer aan te plakken, of door de bodem van de kruipruimte te bedekken met isolatiemateriaal. Welke methode u kiest hangt af van uw persoonlijke voorkeur, maar u kunt natuurlijk ook het bedrijf dat u wilt inschakelen om advies vragen. Zij zijn de deskundige en kunnen u een goed advies geven welke manier van kruipruimte isolatie voor u de meest effectieve is.Verhoog de waarde van uw woning

Kruipruimte isolatie kan ervoor zorgen dat uw huis bij verkoop meer waard wordt. Dit komt doordat isolatie van de kruipruimte ervoor zorgt dat u meer punten krijgt voor het energielabel. Dit label is verplicht bij het verkopen van uw huis. Het hoogste niveau is A, het laagste G. Door te isoleren kunt u uw woning soms twee letters laten stijgen, wat uiteraard gunstig is bij verkoop. Er zijn zelfs hypotheekverstrekkers die eisen dat een woning minimaal label C heeft. Zo niet, dan wordt een lagere hypotheek verstrekt. Als uw woning voldoet aan deze eis, is de kans dat u het voor een goede prijs kunt verkopen een stuk groter. Ook bij de verhuur van een huis is een zo hoog mogelijk energielabel een pré.

Offertes voor kruipruimte isolatie aanvragen?

Wilt u een scherpe offerte aanvragen voor het isoleren van uw kruipruimte? Vul dan uw gegevens in op Isolatie-vergelijker.nl. Wij sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de regio. Zij nemen vervolgens contact met u op om u een aanbod te doen. U bepaalt uiteraard zelf of u hier op ingaat of niet. Vergelijken van de aanbiedingen is eenvoudig, omdat ze allemaal zijn gebaseerd op dezelfde gegevens. Via Isolatie-vergelijker.nl kunt u gemakkelijk in contact komen met bedrijven die de isolatie voor u kunnen uitvoeren. Aan de hand van uw gegevens worden bedrijven bij u in de buurt geselecteerd om u een offerte op te sturen.