Subsidie voor isolatie in Zuidbroek

In Zuidbroek kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening door uw woning te isoleren. Bovendien is er goed nieuws: u kunt mogelijk gebruikmaken van aantrekkelijke subsidies. De overheid biedt via de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) financiële ondersteuning voor huiseigenaren die investeren in isolatie. Voor meer informatie over de specifieke voorwaarden en hoe u deze subsidie kunt aanvragen, bezoekt u de pagina over subsidie isolatie. Hieronder vindt u een overzicht van de huidige subsidiebedragen voor verschillende isolatiewerkzaamheden:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5
Isolatie in Zuidbroek

Oude subsidies in Zuidbroek

Voordat de ISDE-regeling van kracht werd, waren er andere subsidiemogelijkheden zoals de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Deze regelingen hebben bijgedragen aan de verduurzaming van veel woningen in Zuidbroek. Voor meer informatie over deze oudere subsidies kunt u terecht op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Isolatie prijzen in Zuidbroek

Het isoleren van uw woning in Zuidbroek is een investering die zichzelf terugbetaalt door lagere energiekosten. De prijzen voor isolatie kunnen variëren, afhankelijk van de soort isolatie en de omvang van het project. Hieronder vindt u een tabel met de gemiddelde prijzen per vierkante meter voor verschillende isolatietypen. Deze prijzen zijn inclusief materiaal, arbeidsloon en btw, maar exclusief eventuele subsidie die uw netto kosten zou kunnen verlagen.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Zuidbroek?

Wanneer u overweegt uw woning in Zuidbroek te isoleren, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de geldende regelgeving. Zo zijn er voorschriften met betrekking tot de kwaliteit en dikte van isolatiematerialen om de gewenste energie-efficiëntie te bereiken. Ook kan er een vergunning vereist zijn voor bepaalde isolatiewerkzaamheden. Het is verstandig om voorafgaand aan uw project contact op te nemen met de gemeente Zuidbroek voor meer informatie over de lokale voorschriften.

Vergelijk isolatie specialisten in Zuidbroek en bespaar!

Door offertes te vergelijken van verschillende isolatiespecialisten in Zuidbroek, kunt u de beste deal vinden voor uw isolatieproject. Het is niet alleen belangrijk om naar de prijs te kijken, maar ook naar de kwaliteit van de materialen en de ervaring van de specialist. Wij helpen u graag bij het vinden van een betrouwbare partner voor uw isolatiewerkzaamheden. Vergelijk en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw isolatieproject in Zuidbroek.