Subsidie voor isolatie in Zaltbommel

Als u overweegt uw woning in Zaltbommel te isoleren, kunt u mogelijk gebruikmaken van aantrekkelijke subsidies. De Nederlandse overheid stimuleert energiebesparende maatregelen via de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). U kunt meer lezen over deze subsidie en de voorwaarden op de website van RVO. Bovendien kunt u op onze website meer informatie vinden over subsidie isolatie en ontdekken hoeveel u kunt besparen door subsidies slim toe te passen. Hieronder vindt u een overzicht van de huidige subsidies voor verschillende isolatiemaatregelen:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5


Isolatie in Zaltbommel

Oude subsidies in Zaltbommel

In het verleden waren er andere subsidieregelingen beschikbaar, zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Hoewel deze specifieke regeling niet langer beschikbaar is, kunnen VvE’s nog steeds terecht op de RVO-website voor informatie over actuele subsidieopties en financieringsmogelijkheden om hun panden te verduurzamen.

Isolatie prijzen in Zaltbommel

De kosten voor isolatie kunnen variëren afhankelijk van het type isolatie dat u kiest en de specifieke eigenschappen van uw woning in Zaltbommel. Gemiddeld liggen de prijzen voor isolatie als volgt:

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Zaltbommel?

In Nederland, waaronder ook in Zaltbommel, zijn er bouwvoorschriften en normen die van toepassing zijn op isolatiewerkzaamheden. Deze regels zijn vastgelegd in het Bouwbesluit en waarborgen dat isolatie op een veilige en energie-efficiënte manier wordt uitgevoerd. Daarnaast is het belangrijk om na te gaan of u voor bepaalde isolatiewerkzaamheden een vergunning nodig heeft. Dit is voornamelijk van belang bij ingrijpende verbouwingen of bij panden met een monumentale status.

Vergelijk isolatie specialisten in Zaltbommel en bespaar!

Het vergelijken van offertes van verschillende isolatiespecialisten in Zaltbommel kan u een aanzienlijke besparing opleveren. Door meerdere offertes naast elkaar te leggen, krijgt u een helder beeld van de kosten en kunt u kiezen voor de specialist die het beste bij uw wensen en budget past. Wist u dat u door het vergelijken van isolatie offertes tot wel 40% kunt besparen op de totale kosten? Begin vandaag nog met vergelijken en zet een grote stap richting een duurzamer en comfortabeler thuis.