Subsidie voor isolatie in Yerseke

Als u overweegt uw woning in Yerseke te isoleren, is het goed om te weten dat u mogelijk in aanmerking komt voor subsidie. De overheid stimuleert energiebesparende maatregelen via de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Voor meer informatie hierover kunt u terecht op RVO.nl. Daarnaast biedt isolatie subsidie een helder overzicht van de mogelijkheden die u heeft voor het ontvangen van subsidie voor isolatie in Yerseke. Bekijk hieronder de huidige subsidiebedragen voor verschillende isolatiemaatregelen.

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5


Isolatie in Yerseke

Oude subsidies in Yerseke

In het verleden waren er verschillende subsidies beschikbaar voor het isoleren van woningen in Yerseke. Eén daarvan was de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Hoewel deze specifieke subsidie niet langer beschikbaar is, kunt u op RVO.nl actuele informatie vinden over eventuele vergelijkbare regelingen die momenteel van toepassing zijn.

Isolatie prijzen in Yerseke

De kosten voor isolatie kunnen per project verschillen, afhankelijk van de omvang en de gebruikte materialen. In Yerseke hanteren isolatiespecialisten concurrerende prijzen, waardoor het altijd verstandig is om offertes te vergelijken voordat u een beslissing neemt. Hieronder ziet u een overzicht van de gemiddelde prijzen per vierkante meter voor verschillende soorten isolatie.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Yerseke?

Bij het isoleren van uw woning in Yerseke moet u rekening houden met de geldende bouwvoorschriften en regelgeving. Zo zijn er eisen aan de minimale isolatiewaarden (Rd-waarden) die behaald moeten worden voor een succesvolle isolatie. Bovendien kan er in sommige gevallen een omgevingsvergunning vereist zijn, bijvoorbeeld als de isolatiewerkzaamheden de buitenkant van uw woning beïnvloeden. Informeer altijd bij uw gemeente naar de specifieke regels en voorwaarden die in Yerseke van toepassing zijn.

Vergelijk isolatie specialisten in Yerseke en bespaar!

Een goed begin is het halve werk, en dat geldt zeker voor het isoleren van uw woning. Door offertes van verschillende isolatiespecialisten in Yerseke te vergelijken, kunt u een weloverwogen keuze maken en mogelijk flink besparen op uw investering. Uit onderzoek blijkt dat consumenten door het vergelijken van offertes tot wel 40% kunnen besparen op de kosten van isolatie. Vraag daarom vandaag nog offertes aan en start met het verhogen van uw wooncomfort en het verlagen van uw energierekening.