Subsidie voor isolatie in Wormerveer

Als u in Wormerveer woont en uw woning beter wilt isoleren, kunt u mogelijk gebruikmaken van aantrekkelijke subsidies. De overheid stimuleert energiebesparende maatregelen door financiële tegemoetkomingen te bieden. Op de website van RVO vindt u alle informatie over de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Deze subsidie kan aanzienlijk schelen in de kosten voor het isoleren van uw huis. Voor specifieke informatie over subsidie isolatie kunt u ook terecht op onze uitgebreide pagina. Hieronder vindt u een tabel met de huidige subsidiewaarden voor verschillende isolatiemaatregelen:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5
Isolatie in Wormerveer

Oude subsidies in Wormerveer

In het verleden waren er andere subsidies beschikbaar voor inwoners van Wormerveer die hun woning wilden isoleren. Een voorbeeld hiervan is de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), die u kunt vinden op de website van de RVO. Deze subsidie is bedoeld voor energiebesparende maatregelen in gemeenschappelijke gebouwen en appartementencomplexen. Hoewel de SEEH niet meer beschikbaar is voor individuele huiseigenaren, kunnen VvE’s nog wel gebruikmaken van deze regeling.

Isolatie prijzen in Wormerveer

De kosten voor het isoleren van uw woning in Wormerveer kunnen variëren, afhankelijk van het soort isolatie en de omvang van de werkzaamheden. Hieronder treft u een overzicht aan van de gemiddelde prijzen per vierkante meter voor verschillende isolatiemaatregelen. Deze prijzen zijn indicatief; de werkelijke kosten kunnen afwijken op basis van uw specifieke situatie en wensen.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Wormerveer?

In Nederland zijn er bouwvoorschriften en regelgevingen die bepalen aan welke eisen isolatiewerk moet voldoen. Deze regels zijn er om te zorgen dat isolatie veilig en effectief wordt aangebracht. Voor specifieke maatregelen en voorschriften in Wormerveer kunt u het beste contact opnemen met de gemeente of een erkend isolatiebedrijf. Zij kunnen u informeren over de lokale eisen en eventuele vergunningen die nodig zijn voor uw isolatieproject.

Vergelijk isolatie specialisten in Wormerveer en bespaar!

Door offertes te vergelijken van verschillende isolatie specialisten in Wormerveer, kunt u een weloverwogen keuze maken en flink besparen op uw investering. Gebruik ons platform om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen. Zo krijgt u snel een overzicht van de mogelijkheden en kosten, en kunt u tot wel 40% besparen op uw isolatiewerkzaamheden. Start vandaag nog met vergelijken en zet een stap naar een comfortabeler en energiezuiniger huis.