Subsidie voor isolatie in Wezep

Investeren in isolatie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. In Wezep kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening door uw woning te isoleren. Bovendien kunt u profiteren van aantrekkelijke subsidies, waarmee de kosten voor isolatie aanzienlijk verminderd kunnen worden. De overheid stimuleert energiebesparende maatregelen via de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Deze regeling maakt het mogelijk om een deel van uw investering terug te krijgen. Voor meer details over de subsidie isolatie kunt u de onderstaande tabel raadplegen:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5
Isolatie in Wezep

Oude subsidies in Wezep

In het verleden waren er andere subsidieregelingen van kracht, zoals de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Hoewel deze specifieke regeling niet meer beschikbaar is, kunnen VvE’s nog steeds informatie vinden over huidige mogelijkheden voor financiële ondersteuning op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO.

Isolatie prijzen in Wezep

Wanneer u overweegt uw woning in Wezep te isoleren, is het belangrijk om een goed beeld te krijgen van de kosten. De prijzen voor isolatie kunnen variëren afhankelijk van het soort isolatie dat u kiest en de omvang van de werkzaamheden. Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde prijzen per m² voor verschillende soorten isolatie. Deze kosten zijn indicatief en kunnen afwijken op basis van uw specifieke situatie.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Wezep?

Hoewel isolatie niet wettelijk verplicht is, zijn er wel bepaalde regels en normen die in acht genomen moeten worden. Zo moet de isolatie voldoen aan de minimale Rd-waarde om in aanmerking te komen voor subsidies. Daarnaast zijn er bouwvoorschriften en regelgeving die de kwaliteit van isolatiewerken waarborgen. Het is raadzaam om deze regels te raadplegen voordat u begint met isolatiewerkzaamheden.

Vergelijk isolatie specialisten in Wezep en bespaar!

Door offertes van verschillende isolatie specialisten in Wezep te vergelijken, kunt u een weloverwogen keuze maken en mogelijk tot 40% besparen op de kosten. Het is van belang om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de kwaliteit van de materialen en de ervaring van de specialist. Neem de tijd om meerdere offertes te vergelijken en kies de optie die het beste aansluit bij uw wensen en budget.