Subsidie voor isolatie in Velp

Als u overweegt uw woning in Velp te isoleren, is het raadzaam om te onderzoeken welke subsidies er momenteel beschikbaar zijn. De overheid biedt via de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) financiële tegemoetkomingen om uw huis energiezuiniger te maken. Deze regeling is bedoeld om particuliere woningeigenaren en VvE’s te stimuleren tot het nemen van energiebesparende maatregelen. Voor meer gedetailleerde informatie over de huidige subsidiebedragen en voorwaarden kunt u de pagina over subsidie isolatie raadplegen. Hieronder vindt u een overzicht van de huidige subsidies voor verschillende soorten isolatie:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5
Isolatie in Velp

Oude subsidies in Velp

In het verleden waren er verschillende subsidies beschikbaar voor isolatie in Velp, zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Hoewel deze specifieke subsidie niet meer beschikbaar is, kunnen de historische gegevens u een idee geven van de trends en mogelijk toekomstige kansen. Voor actuele informatie over subsidies voor VvE’s kunt u de RVO-website bezoeken.

Isolatie prijzen in Velp

De kosten voor het isoleren van uw woning in Velp kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het soort isolatie, de omvang van het project en de gekozen materialen. Hieronder vindt u een tabel met de gemiddelde prijzen per vierkante meter voor de meest voorkomende isolatievormen. Deze prijzen zijn louter indicatief en kunnen verschillen per aanbieder.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Velp?

In Velp, net als in de rest van Nederland, zijn er bepaalde regels en voorschriften waar u rekening mee moet houden bij het aanbrengen van isolatie. Zo zijn er bouwvoorschriften die de minimale isolatiewaarden voorschrijven. Deze voorschriften zijn vastgelegd in het Bouwbesluit en kunnen van tijd tot tijd wijzigen. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste regelgeving omtrent isolatie om te verzekeren dat uw isolatieproject aan alle eisen voldoet.

Vergelijk isolatie specialisten in Velp en bespaar!

Wilt u uw woning isoleren en tegelijkertijd niet te veel betalen? Dan is het vergelijken van offertes van verschillende isolatiespecialisten in Velp een slimme zet. Door offertes te vergelijken, krijgt u een helder beeld van de kosten en kunt u kiezen voor de aanbieder met de beste prijs-kwaliteitverhouding. U kunt tot wel 40% besparen op uw isolatieproject. Start vandaag nog met vergelijken en zet een stap richting een duurzamer en comfortabeler thuis.