Subsidie voor isolatie in Ulft

Als u overweegt uw woning in Ulft te isoleren, kunt u mogelijk gebruikmaken van aantrekkelijke subsidies. De overheid stimuleert energiebesparende maatregelen door financiële tegemoetkomingen te bieden. Zo kunt u bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) terecht voor de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Voor meer specifieke informatie over de subsidie isolatie in uw regio Ulft, kunt u de volgende tabel raadplegen:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5
Isolatie in Ulft

Oude subsidies in Ulft

In het verleden waren er verschillende subsidies beschikbaar voor isolatie in Ulft, zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Hoewel deze specifieke regeling is beëindigd, kunt u op de website van de RVO actuele informatie vinden over de mogelijkheden die er zijn voor uw situatie en of er nieuwe of aanvullende subsidies beschikbaar zijn.

Isolatie prijzen in Ulft

De kosten voor isolatie kunnen variëren afhankelijk van het type isolatie dat u kiest en de omvang van het project. Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde prijzen per m² voor verschillende isolatievormen in Ulft. Deze prijzen zijn inclusief materiaal en arbeid, maar exclusief eventuele subsidies die de kosten verder kunnen verlagen.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Ulft?

Bij het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden in Ulft dient u rekening te houden met de geldende bouwvoorschriften en regelgeving. Zo zijn er eisen met betrekking tot de thermische prestaties en het veilig aanbrengen van isolatiemateriaal. Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de specifieke regels die gelden in uw gemeente en voor uw type woning. Raadpleeg daarom altijd de lokale bouwverordening of neem contact op met de gemeente Ulft voor advies.

Vergelijk isolatie specialisten in Ulft en bespaar!

Wilt u de beste deal voor uw isolatieproject in Ulft? Dan is het verstandig om offertes te vergelijken van verschillende isolatiespecialisten. Door offertes naast elkaar te leggen, krijgt u een duidelijk beeld van de kosten en kunt u tot wel 40% besparen op uw isolatie. Vraag vandaag nog vrijblijvend offertes aan en zet de stap naar een comfortabeler en energiezuiniger huis.