Subsidie voor isolatie in Uden

Het verduurzamen van uw woning in Uden door middel van isolatie kan aanzienlijk voordeliger uitpakken met de beschikbare subsidies. De overheid stimuleert energiebesparende maatregelen via de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). U kunt meer informatie vinden over deze regeling op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Daarnaast kunt u op onze website meer inzicht krijgen in de mogelijkheden voor subsidie isolatie die specifiek toepasbaar zijn voor uw situatie in Uden. Hieronder vindt u een overzicht van de huidige subsidies per type isolatie:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5
Isolatie in Uden

Oude subsidies in Uden

In het verleden waren er andere subsidies beschikbaar, zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Voor actuele informatie over deze en andere voormalige regelingen kunt u terecht op de website van RVO. Het is raadzaam om altijd de laatste updates te controleren, aangezien subsidies en voorwaarden kunnen wijzigen.

Isolatie prijzen in Uden

De kosten voor het isoleren van uw woning in Uden kunnen variëren afhankelijk van het type isolatie dat u kiest en de specifieke kenmerken van uw woning. Hieronder vindt u een indicatie van de gemiddelde prijzen per vierkante meter voor verschillende soorten isolatie. Deze prijzen zijn inclusief materiaal, arbeid en btw.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Uden?

Wanneer u isolatiewerkzaamheden gaat uitvoeren, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de lokale regelgeving in Uden. In sommige gevallen kan het nodig zijn om een vergunning aan te vragen, vooral als het gaat om ingrijpende veranderingen aan de buitenkant van uw woning. Daarnaast zijn er kwaliteitseisen waaraan de isolatie moet voldoen, zoals de minimale Rd-waarde, om in aanmerking te komen voor subsidie. Raadpleeg altijd de lokale overheid of een isolatiespecialist om te zorgen dat uw isolatieproject aan alle vereisten voldoet.

Vergelijk isolatie specialisten in Uden en bespaar!

Door offertes van verschillende isolatiespecialisten in Uden te vergelijken, kunt u aanzienlijk besparen op uw isolatieproject. Het is niet alleen een manier om de beste prijs te vinden, maar ook om een betrouwbare partner te selecteren die kwaliteit en expertise kan garanderen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste specialist voor uw isolatiebehoeften. Start vandaag nog met vergelijken en ontdek hoeveel u kunt besparen op de isolatie van uw woning.