Subsidie voor isolatie in Tynaarlo

Wanneer u overweegt uw woning in Tynaarlo te isoleren, is het raadzaam om te onderzoeken welke subsidies er beschikbaar zijn. De landelijke overheid biedt via de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) aantrekkelijke mogelijkheden om de kosten te verlagen. Meer informatie hierover vindt u op de website van RVO. Ook kunt u meer lezen over subsidie isolatie op onze gespecialiseerde pagina. Hieronder ziet u de huidige subsidiebedragen per type isolatie:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5
Isolatie in Tynaarlo

Oude subsidies in Tynaarlo

In het verleden boden zowel de lokale als landelijke overheid verschillende subsidieregelingen aan, zoals de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Hoewel deze specifieke subsidie niet langer beschikbaar is, kan het interessant zijn om te bekijken welke voorgaande regelingen er waren. Dit kan inzicht bieden in hoe de overheid isolatie initiatieven ondersteunt. Voor meer informatie over oude subsidies kunt u terecht op de RVO website.

Isolatie prijzen in Tynaarlo

De kosten voor isolatie kunnen variëren, afhankelijk van het type isolatie dat u kiest en de specifieke kenmerken van uw woning. Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde prijzen per m² voor verschillende soorten isolatie. Houd er rekening mee dat deze prijzen slechts indicatief zijn en dat de daadwerkelijke kosten afhankelijk zijn van diverse factoren, zoals het te isoleren oppervlak en de materiaalkeuze.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Tynaarlo?

Voor het aanbrengen van isolatie in uw woning in Tynaarlo gelden er bepaalde regels en voorschriften. Zo moet u bij bepaalde isolatiewerken denken aan de vereiste vergunningen en de naleving van bouwvoorschriften. Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn van deze regels voordat u begint met isoleren. Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Tynaarlo of een erkende isolatiespecialist raadplegen.

Vergelijk isolatie specialisten in Tynaarlo en bespaar!

Door offertes van verschillende isolatiespecialisten in Tynaarlo te vergelijken, kunt u aanzienlijk besparen op de kosten van uw isolatieproject. Het is aan te raden om meerdere offertes aan te vragen om zo een weloverwogen keuze te kunnen maken. Via onze website kunt u eenvoudig offertes aanvragen en vergelijken, waardoor u tot wel 40% op uw isolatiekosten kunt besparen. Neem de stap naar een duurzamer en comfortabeler huis vandaag nog en begin met vergelijken!