Subsidie voor isolatie in Swifterbant

Investeren in isolatie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. In Swifterbant kunt u profiteren van aantrekkelijke subsidies die de kosten voor isolatie aanzienlijk verminderen. De overheid stimuleert energiebesparende maatregelen via de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Hiermee kunt u een deel van de investering terugkrijgen. Voor meer gedetailleerde informatie over de huidige subsidie isolatie mogelijkheden en voorwaarden, zie de onderstaande tabel:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5


Isolatie in Swifterbant

Oude subsidies in Swifterbant

In het verleden waren er andere subsidieregelingen, zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor particulieren. Deze regelingen zijn inmiddels gesloten, maar huidige regelingen kunnen net zo voordelig zijn. Voor meer informatie over voorgaande subsidies kunt u de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) raadplegen.

Isolatie prijzen in Swifterbant

De prijzen voor isolatie kunnen variëren afhankelijk van het type isolatie dat u kiest en de omvang van de werkzaamheden. Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde prijzen per vierkante meter voor verschillende soorten isolatie in Swifterbant. Deze prijzen zijn inclusief materiaal, arbeid en btw. Door het vergelijken van offertes kunt u de beste deal vinden voor uw isolatiewensen.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Swifterbant?

In Nederland zijn er bouwvoorschriften en regels die gelden voor isolatiewerkzaamheden. Deze regels zijn er om te zorgen dat isolatie op een veilige en effectieve manier wordt aangebracht. Voor specifieke lokale regelgeving in Swifterbant kunt u het beste contact opnemen met de gemeente. Zij kunnen u informeren over eventuele vereisten of vergunningen die nodig zijn voor uw isolatieproject.

Vergelijk isolatie specialisten in Swifterbant en bespaar!

Om de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw isolatieproject te vinden, is het aan te raden om isolatie offertes te vergelijken. Door meerdere offertes naast elkaar te leggen, kunt u tot wel 40% besparen op uw isolatiewerkzaamheden. Bezoek onze website om eenvoudig offertes van verschillende isolatie specialisten in Swifterbant te ontvangen en start met besparen op uw energierekening.