Subsidie voor isolatie in Sint Nicolaasga

Wanneer u overweegt uw woning in Sint Nicolaasga te isoleren, is het goed om te weten dat u mogelijk gebruik kunt maken van aantrekkelijke subsidies. De overheid biedt via de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) financiële tegemoetkoming voor het isoleren van uw huis. Dit maakt het investeren in isolatie nog interessanter. Op de pagina over subsidie isolatie vindt u een overzicht van de huidige subsidiebedragen per isolatiemaatregel. Hieronder ziet u een overzichtelijke tabel met de huidige subsidies voor verschillende soorten isolatie:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5
Isolatie in Sint Nicolaasga

Oude subsidies in Sint Nicolaasga

In het verleden waren er andere subsidieregelingen van toepassing, zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Hoewel deze regelingen niet langer beschikbaar zijn, kunnen zij een indicatie geven van de betrokkenheid van de overheid bij energiebesparing en verduurzaming van woningen. Voor meer informatie over de SEEH kunt u terecht op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Isolatie prijzen in Sint Nicolaasga

De kosten voor het isoleren van uw woning in Sint Nicolaasga kunnen variëren, afhankelijk van diverse factoren zoals het type isolatie en de omvang van de werkzaamheden. Hieronder vindt u een tabel met de gemiddelde prijzen per vierkante meter voor verschillende isolatievormen. Deze prijzen zijn inclusief materiaal, arbeid en btw. Door de isolatie offertes te vergelijken, kunt u een weloverwogen keuze maken en mogelijk aanzienlijk besparen op uw investering.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Sint Nicolaasga?

Isolatie in Sint Nicolaasga is onderworpen aan bepaalde regelgeving en normen die zorgen voor de kwaliteit en veiligheid van de isolatiewerkzaamheden. Zo zijn er voorschriften met betrekking tot de minimale isolatiewaarden die behaald moeten worden en kan er sprake zijn van bouwvoorschriften of lokale regelgeving die van invloed zijn op uw isolatieproject. Het is daarom belangrijk om vooraf goed te informeren bij uw gemeente of een deskundige isolatie specialist.

Vergelijk isolatie specialisten in Sint Nicolaasga en bespaar!

Door isolatie offertes te vergelijken, kunt u tot wel 40% besparen op uw isolatieproject in Sint Nicolaasga. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste specialisten voor uw isolatiewerkzaamheden. Door meerdere offertes aan te vragen en deze naast elkaar te leggen, krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden en kosten. Maak daarom slim gebruik van onze vergelijkingstool en start vandaag nog met het verhogen van uw wooncomfort en het verlagen van uw energierekening.