Subsidie voor isolatie in Ossendrecht

Als u overweegt om uw woning in Ossendrecht te isoleren, is het goed om te weten dat u mogelijk in aanmerking komt voor aantrekkelijke subsidies. Deze financiële tegemoetkomingen kunnen de investering in isolatie aanzienlijk verlagen. Op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) vindt u actuele informatie over de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Daarnaast biedt onze pagina over subsidie isolatie een duidelijk overzicht van de mogelijkheden. Hieronder ziet u de huidige subsidiebedragen voor verschillende isolatiemaatregelen:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5


Isolatie in Ossendrecht


Oude subsidies in Ossendrecht

In het verleden waren er diverse subsidieregelingen beschikbaar voor inwoners van Ossendrecht die hun woning wilden verduurzamen. Een voorbeeld hiervan is de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor Verenigingen van Eigenaars (VvE). Voor meer informatie over deze en andere oude subsidieregelingen kunt u terecht op de website van de RVO.


Isolatie prijzen in Ossendrecht

De kosten voor het isoleren van uw woning in Ossendrecht zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het soort isolatie en de grootte van de te isoleren oppervlaktes. Om u een indicatie te geven van de gemiddelde prijzen per vierkante meter, hebben we een overzicht samengesteld. Houd er rekening mee dat deze prijzen slechts richtlijnen zijn en dat de daadwerkelijke kosten kunnen variëren op basis van uw specifieke situatie.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85


Welke regels gelden er voor isolatie in Ossendrecht?

Wanneer u uw woning in Ossendrecht gaat isoleren, dient u rekening te houden met de geldende bouwvoorschriften en -regelgeving. Dit betekent dat de uitgevoerde werkzaamheden moeten voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit. Daarnaast is het belangrijk om te controleren of u voor bepaalde isolatiewerkzaamheden een vergunning nodig heeft. Informeer bij uw gemeente of er lokale verordeningen zijn die van toepassing kunnen zijn op uw isolatieproject.


Vergelijk isolatie specialisten in Ossendrecht en bespaar!

Bent u klaar om de stap te zetten naar een duurzamere, comfortabelere en energiezuinigere woning? Begin dan met het vergelijken van isolatie offertes van specialisten in Ossendrecht. Door verschillende aanbieders naast elkaar te leggen, kunt u tot wel 40% besparen op de kosten van uw isolatieproject. Vraag vandaag nog offertes aan en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw isolatiewerkzaamheden.