Subsidie voor isolatie in Oijen

Heeft u plannen om uw woning in Oijen te isoleren? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor subsidie, wat uw investering aanzienlijk kan verminderen. De overheid stimuleert energiebesparende maatregelen zoals isolatie door financiële ondersteuning te bieden via de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Deze regeling maakt het voor u aantrekkelijker om bijvoorbeeld uw dak, gevel of vloer te isoleren. U kunt meer informatie vinden over de ISDE op de officiële website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Daarnaast kunt u op de pagina over subsidie isolatie specifieke details en voorwaarden vinden die betrekking hebben op isolatiesubsidies. Om u een idee te geven van de huidige subsidiebedragen, vindt u hieronder een overzichtelijke tabel:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5


Isolatie in Oijen

Oude subsidies in Oijen

In het verleden waren er verschillende subsidies beschikbaar voor isolatie in Oijen, zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor VvE’s. Hoewel deze specifieke subsidie niet meer beschikbaar is, kunnen Verenigingen van Eigenaren nog steeds gebruik maken van andere regelingen voor het verduurzamen van hun panden. Voor meer informatie over historische en huidige subsidies en financieringsmogelijkheden kunt u terecht op de RVO-website.

Isolatie prijzen in Oijen

De kosten voor isolatie kunnen variëren afhankelijk van het type en de omvang van de isolatie die u wenst. In Oijen kunt u rekening houden met de volgende gemiddelde prijzen per vierkante meter voor verschillende isolatietypen. Deze prijzen zijn inclusief materiaal, arbeid en BTW. Houd er rekening mee dat deze prijzen indicatief zijn en dat specifieke offertes kunnen afwijken.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Oijen?

In Nederland zijn er diverse regels en voorschriften die betrekking hebben op isolatiewerkzaamheden. Zo dient u bij bepaalde isolatieprojecten rekening te houden met de bouwvoorschriften en kan er een vergunningsplicht zijn. Het is van belang dat u zich vooraf goed informeert over de lokale regelgeving in Oijen. Dit kunt u doen door contact op te nemen met de gemeente of door een gespecialiseerde isolatieadviseur te raadplegen. Zij kunnen u voorzien van de meest actuele informatie en u adviseren over de beste aanpak voor uw isolatieproject.

Vergelijk isolatie specialisten in Oijen en bespaar!

Wilt u de kosten voor het isoleren van uw woning in Oijen zo laag mogelijk houden? Dan is het verstandig om offertes van verschillende isolatiespecialisten te vergelijken. Door een vergelijking te maken, krijgt u een duidelijk beeld van de prijzen en diensten die worden aangeboden. Dit kan uiteindelijk resulteren in een besparing van wel 40% op de totale kosten. Bezoek onze website om eenvoudig en snel meerdere offertes aan te vragen en vind de beste deal voor uw isolatieproject.