Subsidie voor isolatie in Nuth

Investeert u in de isolatie van uw woning in Nuth? Dan kunt u mogelijk profiteren van aantrekkelijke subsidies die de kosten aanzienlijk verlagen. De overheid biedt via de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) een tegemoetkoming om uw huis energiezuiniger te maken. Voor specifieke informatie over subsidie isolatie in uw regio, kunt u de volgende tabel raadplegen:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5


Isolatie in Nuth

Oude subsidies in Nuth

In het verleden waren er verschillende lokale en landelijke regelingen beschikbaar, zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) specifiek voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Voor meer informatie over deze en andere voorgaande subsidieregelingen, bezoek RVO.nl.

Isolatie prijzen in Nuth

Wanneer u overweegt uw woning in Nuth te isoleren, is het belangrijk om een beeld te hebben van de mogelijke kosten. Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde prijzen per m² voor verschillende soorten isolatie. Deze prijzen zijn indicatief en kunnen variëren afhankelijk van diverse factoren, zoals het type materiaal en de omvang van de werkzaamheden.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Nuth?

Isolatie van uw woning in Nuth is niet verplicht, maar wordt wel sterk aangeraden vanwege de voordelen op het gebied van energiebesparing en comfort. Er zijn echter wel regels en normen waaraan de isolatie moet voldoen, zoals de minimale Rd-waarde (m² K/W), die aangeeft hoe goed het isolatiemateriaal de warmte weerhoudt. Het naleven van deze normen zorgt ervoor dat u in aanmerking komt voor subsidies en garandeert een effectieve isolatie.

Vergelijk isolatie specialisten in Nuth en bespaar!

Om maximaal te profiteren van de voordelen van isolatie, is het essentieel om een betrouwbare specialist te kiezen. In Nuth zijn er diverse vakmensen die u kunnen helpen met uw isolatieproject. Door offertes te vergelijken, kunt u niet alleen de beste specialist voor uw situatie vinden, maar ook tot wel 40% besparen op de kosten. Neem de tijd om verschillende aanbieders te beoordelen en maak een weloverwogen beslissing voor uw isolatieklus.