Subsidie voor isolatie in Noordwijkerhout

Voor inwoners van Noordwijkerhout die hun woning energiezuiniger willen maken, zijn er aantrekkelijke subsidiemogelijkheden. De overheid stimuleert het isoleren van woningen door middel van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Deze subsidie kan een aanzienlijk deel van uw investering dekken, waardoor de drempel om te starten met isolatieprojecten verlaagd wordt. U kunt meer informatie vinden over deze regeling op de officiële website van RVO. Bovendien kunt u op onze website een gedetailleerd overzicht vinden van de subsidie isolatie mogelijkheden die specifiek voor Noordwijkerhout gelden, inclusief de huidige subsidies voor verschillende soorten isolatie:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5
Isolatie in Noordwijkerhout

Oude subsidies in Noordwijkerhout

In het verleden waren er verschillende subsidieprogramma’s beschikbaar voor de inwoners van Noordwijkerhout, zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) specifiek voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Hoewel deze specifieke subsidie niet meer beschikbaar is, kunt u op de RVO website altijd de meest actuele informatie vinden over eventuele vergelijkbare regelingen en subsidies die nu gelden.

Isolatie prijzen in Noordwijkerhout

De kosten voor isolatie kunnen variëren afhankelijk van de gekozen materialen en de omvang van uw project. In Noordwijkerhout hanteren isolatiespecialisten gemiddelde prijzen die marktconform zijn. Hieronder vindt u een tabel met de gemiddelde prijzen per m² voor verschillende isolatietypes. Deze prijzen zijn inclusief materiaal, arbeid en btw. Door isolatie offertes te vergelijken, kunt u een weloverwogen keuze maken en mogelijk tot wel 40% besparen op uw isolatieklus.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Noordwijkerhout?

Als u van plan bent om isolatiewerkzaamheden aan uw woning in Noordwijkerhout uit te voeren, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de geldende regels en voorschriften. In sommige gevallen heeft u een vergunning nodig, vooral als het gaat om ingrijpende aanpassingen aan de buitenkant van uw woning. Daarnaast moet de isolatie voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van dikte en warmteweerstand, de zogenaamde Rd-waarde. Voor specifieke vragen over regelgeving kunt u terecht bij de gemeente Noordwijkerhout.

Vergelijk isolatie specialisten in Noordwijkerhout en bespaar!

Bent u overtuigd van de voordelen van isolatie en wilt u starten met het verduurzamen van uw woning? Begin dan met het vergelijken van offertes van isolatie specialisten in Noordwijkerhout. Door verschillende offertes naast elkaar te leggen, krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en kosten. Dit kan uiteindelijk leiden tot een aanzienlijke kostenbesparing. Wacht niet langer en start vandaag nog met het vergelijken van isolatie offertes, zodat u comfortabel kunt wonen en tegelijkertijd bijdraagt aan een beter milieu.