Subsidie voor isolatie in Nijkerk

Heeft u plannen om uw woning in Nijkerk te isoleren? Dan kunt u mogelijk profiteren van aantrekkelijke subsidies die de kosten aanzienlijk verlagen. De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) is een initiatief van de Nederlandse overheid om energiebesparende maatregelen, zoals isolatie, te stimuleren. De huidige subsidies voor verschillende isolatievormen zijn als volgt:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5

Voor meer informatie over deze subsidies kunt u terecht op de website van RVO. Bovendien is het raadzaam om via onze website meer te lezen over subsidie isolatie en zo alle mogelijkheden te ontdekken.

Isolatie in Nijkerk

Oude subsidies in Nijkerk

In het verleden waren er andere subsidieregelingen, zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Deze regelingen zijn inmiddels aangepast of vervangen door de ISDE. Voor volledige en actuele informatie over voormalige subsidies kunt u de RVO-website bezoeken.

Isolatie prijzen in Nijkerk

De kosten van isolatie kunnen variëren, afhankelijk van de isolatievorm die u kiest voor uw woning in Nijkerk. Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde prijzen per vierkante meter voor verschillende soorten isolatie:

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Nijkerk?

In Nijkerk, evenals in de rest van Nederland, zijn er bouwvoorschriften en regelgeving waaraan voldaan moet worden bij het aanbrengen van isolatie. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het plannen van uw isolatieproject. Zo zijn er eisen met betrekking tot de dikte en het type isolatiemateriaal, evenals de wijze van aanbrengen. Zorg ervoor dat u zich goed informeert over deze regels om toekomstige problemen te voorkomen.

Vergelijk isolatie specialisten in Nijkerk en bespaar!

Wanneer u besluit om uw woning in Nijkerk te isoleren, is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Door het vergelijken van offertes van verschillende isolatiespecialisten kunt u een weloverwogen keuze maken en tot wel 40% besparen op de kosten. Neem de tijd om de verschillende opties te vergelijken en kies de specialist die het beste aansluit bij uw wensen en budget.