Subsidie voor isolatie in Loenen

Als inwoner van Loenen kunt u profiteren van aantrekkelijke subsidies wanneer u investeert in isolatie. De overheid stimuleert energiebesparende maatregelen door middel van financiële ondersteuning. Op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) vindt u uitgebreide informatie over de beschikbare subsidies. Bovendien kunt u op isolatie subsidie gemakkelijk de huidige subsidies voor isolatie in Loenen inzien en vergelijken. Hieronder vindt u een overzicht van de huidige isolatie subsidies:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5


Isolatie in Loenen

Oude subsidies in Loenen

In het verleden waren er verschillende subsidies beschikbaar voor isolatiemaatregelen in Loenen. Deze subsidies zijn vaak tijdsgebonden en kunnen variëren. Voor de meest actuele informatie over voormalige subsidieregelingen, zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor VvE’s, kunt u terecht op de website van RVO (RVO SEEH voor VvE’s). Het is belangrijk om goed geïnformeerd te blijven over mogelijke nieuwe subsidiemogelijkheden die in de toekomst kunnen opduiken.

Isolatie prijzen in Loenen

De kosten voor het isoleren van uw woning in Loenen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type isolatie en de omvang van de werkzaamheden. Hieronder ziet u een overzicht van de gemiddelde prijzen per vierkante meter voor verschillende isolatietypen. Deze prijzen zijn exclusief eventuele subsidies die uw investering kunnen verlagen.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Loenen?

Bij het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden in Loenen dient u rekening te houden met de geldende regelgeving. Er zijn bouwvoorschriften en normen waar uw isolatie aan moet voldoen, zoals de minimale Rd-waarden die aangeven hoe goed de isolatie warmte moet kunnen weerhouden. Ook kan het zijn dat u voor bepaalde werkzaamheden een vergunning nodig heeft. Het is verstandig om vooraf bij uw gemeente te informeren naar de specifieke eisen en vergunningen die voor uw situatie van toepassing zijn.

Vergelijk isolatie specialisten in Loenen en bespaar!

Wilt u de isolatie van uw woning in Loenen verbeteren en tegelijkertijd kosten besparen? Door offertes van verschillende isolatiespecialisten te vergelijken, kunt u een weloverwogen keuze maken. Met een vergelijking kunt u tot wel 40% besparen op de kosten van uw isolatieproject. Bezoek onze website om eenvoudige en vrijblijvend offertes aan te vragen van betrouwbare specialisten in uw regio. Maak gebruik van deze kans en begin vandaag nog met het verhogen van uw wooncomfort en het verlagen van uw energierekening.