Subsidie voor isolatie in Lisse

Als u woont in Lisse en overweegt om uw woning beter te isoleren, dan is het goed om te weten dat er mogelijkheden zijn om gebruik te maken van subsidies. Deze financiële tegemoetkomingen kunnen het nog aantrekkelijker maken om te investeren in een duurzame woning. Op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) vindt u uitgebreide informatie over de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Ook biedt onze website een helder overzicht van de beschikbare subsidie isolatie mogelijkheden. Hieronder ziet u een tabel met de huidige subsidiebedragen voor verschillende soorten isolatie:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5
Isolatie in Lisse

Oude subsidies in Lisse

In het verleden waren er andere subsidieregelingen van kracht, zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Hoewel deze regelingen niet meer actief zijn, kunnen ze wel een beeld geven van de voortdurende inzet van de overheid om energiebesparing te stimuleren. Voor meer informatie over voorgaande subsidies en regelingen kunt u terecht op de RVO website.

Isolatie prijzen in Lisse

De kosten voor het isoleren van uw woning in Lisse kunnen variëren afhankelijk van het type isolatie dat u kiest. Gemiddeld genomen liggen de prijzen tussen de volgende bedragen:

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Lisse?

In Nederland zijn er bouwvoorschriften en regelgevingen die bepalen aan welke eisen isolatiewerkzaamheden moeten voldoen. Deze regels zijn vastgelegd in het Bouwbesluit en zorgen ervoor dat de isolatie op een veilige en effectieve manier wordt aangebracht. Het is belangrijk om u hieraan te houden, zowel voor uw eigen veiligheid als voor de kwaliteit van de isolatie. Daarnaast kunt u bij uw gemeente nagaan of er lokale verordeningen of specifieke eisen zijn voor isolatiewerkzaamheden in Lisse.

Vergelijk isolatie specialisten in Lisse en bespaar!

Door het vergelijken van offertes van verschillende isolatiespecialisten in Lisse, kunt u een weloverwogen keuze maken en mogelijk aanzienlijk besparen op de kosten. Wij bieden u de mogelijkheid om snel en eenvoudig meerdere offertes aan te vragen, zodat u tot wel 40% kunt besparen op uw isolatieproject. Neem de tijd om de opties te vergelijken en kies voor de specialist die het beste bij uw wensen en budget past.