Subsidie voor isolatie in Lijnden

Bent u woonachtig in Lijnden en overweegt u uw woning te isoleren? Dan is het goed om te weten dat er momenteel aantrekkelijke subsidies beschikbaar zijn die u kunnen helpen bij het financieren van uw isolatieproject. De overheid stimuleert energiebesparing in huishoudens onder andere via de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Voor meer informatie over deze regeling kunt u de officiële website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) bezoeken via rvo.nl/subsidies-financiering/isde. Daarnaast kunt u op isolatie subsidie meer lezen over de specifieke voorwaarden en hoe u de subsidie kunt aanvragen.

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5


Isolatie in Lijnden

Oude subsidies in Lijnden

In het verleden waren er verschillende subsidies beschikbaar voor isolatieprojecten in Lijnden, zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Voor meer details over voorgaande subsidiemogelijkheden en voor het inzicht in eventuele nieuwe regelingen kunt u terecht op rvo.nl/onderwerpen/subsidie-energiebesparing-eigen-huis-seeh-voor-vve.

Isolatie prijzen in Lijnden

De kosten voor isolatie kunnen variëren afhankelijk van het type isolatie dat u kiest en de omvang van uw project. Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde prijzen per vierkante meter voor verschillende isolatievormen. Deze prijzen zijn inclusief materiaal, arbeid en btw, maar exclusief eventuele subsidies die de kosten nog verder kunnen drukken.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Lijnden?

Als u van plan bent om isolatiewerkzaamheden uit te voeren in Lijnden, dient u rekening te houden met de lokale bouwvoorschriften en regelgeving. Het is belangrijk om te controleren of u een vergunning nodig heeft voor de geplande werkzaamheden. Over het algemeen is isolatie niet verplicht, maar er zijn situaties, zoals bij grootschalige renovaties, waarbij het voldoen aan bepaalde isolatienormen wel verplicht kan zijn.

Vergelijk isolatie specialisten in Lijnden en bespaar!

Om de beste deal te vinden voor uw isolatieproject, is het raadzaam om offertes te vergelijken van meerdere isolatiespecialisten in Lijnden. Door het aanvragen van verschillende offertes kunt u een weloverwogen keuze maken en tot wel 40% besparen op de kosten van uw isolatiewerkzaamheden. Wacht dus niet langer en start met het vergelijken van isolatie offertes om uw huis energiezuiniger en comfortabeler te maken.