Subsidie voor isolatie in Lieshout

Bent u inwoner van Lieshout en overweegt u uw woning te isoleren? Dan kunt u mogelijk profiteren van aantrekkelijke subsidies. De overheid stimuleert energiebesparende maatregelen zoals isolatie door middel van financiële tegemoetkomingen. Via de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunt u een deel van uw investering terugkrijgen. Voor specifieke informatie over subsidie isolatie in Lieshout en de actuele bedragen per m², zie de onderstaande tabel:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5
Isolatie in Lieshout

Oude subsidies in Lieshout

In het verleden waren er andere subsidieregelingen, zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor VvE’s. Hoewel deze regelingen niet meer actief zijn, kunnen ze een interessant referentiepunt zijn voor de evolutie van overheidssteun. Voor meer informatie over oude subsidies en het verloop van energiebesparende initiatieven kunt u een kijkje nemen op de website van RVO.

Isolatie prijzen in Lieshout

De kosten van isolatie zijn een belangrijke overweging bij het nemen van energiebesparende maatregelen. In Lieshout variëren de prijzen voor isolatie afhankelijk van het type isolatie dat u kiest en de omvang van het project. Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde prijzen per m² voor verschillende soorten isolatie:

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Lieshout?

Voordat u start met isolatiewerkzaamheden in Lieshout, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de geldende regelgeving. Lokale bouwvoorschriften en eventuele verplichtingen rondom isolatie kunnen van invloed zijn op uw project. Informeer bij uw gemeente naar de specifieke eisen en vergunningen die van toepassing kunnen zijn op uw isolatieplannen.

Vergelijk isolatie specialisten in Lieshout en bespaar!

Door offertes van verschillende isolatiespecialisten in Lieshout te vergelijken, kunt u aanzienlijk besparen op uw isolatieproject. Ga voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en zorg ervoor dat u kiest voor een betrouwbare specialist die voldoet aan alle normen en kwaliteitseisen. Begin vandaag nog met vergelijken en zet een stap richting een duurzamere en comfortabelere woning.