Subsidie voor isolatie in Kruisland

Heeft u plannen om uw woning in Kruisland te isoleren? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor aantrekkelijke subsidies die de investering in isolatie aanzienlijk kunnen verlagen. De overheid biedt via de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) financiële ondersteuning voor huiseigenaren die hun woning energiezuiniger willen maken. Voor specifieke informatie over subsidie isolatie in Kruisland, kunt u onderstaande tabel raadplegen waarin de huidige subsidiewaarden per isolatietype zijn weergegeven.

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5

Isolatie in Kruisland


Oude subsidies in Kruisland

In het verleden waren er verschillende subsidies beschikbaar voor isolatie, zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) specifiek voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Deze subsidies zijn vaak veranderd of vervangen door nieuwe regelingen. Voor de meest actuele informatie over deze subsidies en de voorwaarden ervan, kunt u de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) bezoeken via Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor VvE’s.


Isolatie prijzen in Kruisland

Als u overweegt om uw woning in Kruisland te isoleren, is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de mogelijke kosten. De prijzen voor isolatie kunnen variëren afhankelijk van het type isolatie dat u kiest en de omvang van de werkzaamheden. Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde prijzen per m² voor verschillende soorten isolatie. Deze prijzen zijn indicatief en kunnen afwijken afhankelijk van uw specifieke situatie.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85


Welke regels gelden er voor isolatie in Kruisland?

In Nederland zijn er verschillende bouwvoorschriften en regelgevingen die van toepassing kunnen zijn op isolatiewerkzaamheden. Voor de specifieke situatie in Kruisland, zoals bij elke locatie in Nederland, dient u te voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit. Hierin zijn onder andere de minimale isolatiewaarden vastgelegd die gelden voor nieuwbouw en renovatie. Voordat u start met isoleren, is het aan te raden te informeren bij uw gemeente naar de lokale voorschriften en eventuele vergunningseisen.


Vergelijk isolatie specialisten in Kruisland en bespaar!

Door offertes van verschillende isolatiespecialisten in Kruisland te vergelijken, kunt u aanzienlijk besparen op de kosten van uw isolatieproject. Een grondige vergelijking kan u helpen de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden en een weloverwogen keuze te maken. Wij nodigen u uit om gebruik te maken van onze vergelijkingstool, waar u snel en eenvoudig offertes kunt aanvragen en vergelijken. Start vandaag nog met besparen op uw isolatiekosten en draag tegelijkertijd bij aan een duurzamere toekomst.