Subsidie voor isolatie in Holthees

Bent u inwoner van Holthees en overweegt u uw woning beter te isoleren? Dan heeft u mogelijk recht op subsidie. De overheid stimuleert energiebesparende maatregelen door financiële tegemoetkomingen te bieden. Dit maakt de investering in isolatie niet alleen aantrekkelijker, maar ook voordeliger. Via de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunt u een deel van de kosten terugkrijgen. Voor meer details over de voorwaarden en het aanvraagproces van deze subsidie isolatie, kunt u terecht op onze specifieke informatiepagina. Hieronder vindt u de huidige subsidiebedragen voor verschillende isolatiemaatregelen:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5


Isolatie in Holthees

Oude subsidies in Holthees

In het verleden waren er andere subsidieregelingen, zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor particuliere woningeigenaren. Hoewel deze specifieke regeling niet meer van toepassing is, kunnen de historische gegevens nog steeds inzicht bieden in de ontwikkeling van isolatiesubsidies. Voor actuele informatie over oude en mogelijk nog lopende regelingen, kunt u een kijkje nemen op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Isolatie prijzen in Holthees

De kosten voor isolatie kunnen variëren afhankelijk van het type isolatie dat u kiest en de omvang van de werkzaamheden. In Holthees vindt u diverse isolatieopties die aansluiten bij uw specifieke behoeften en budget. Hieronder presenteren wij een overzicht van de gemiddelde prijzen per vierkante meter voor de meest voorkomende soorten isolatie:

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Holthees?

In Nederland zijn er bouwvoorschriften en regelgevingen die bepalen aan welke eisen isolatie moet voldoen. Deze regels zijn vastgelegd in het Bouwbesluit en richten zich op aspecten zoals de minimale isolatiewaarde (Rd-waarde) van een constructie. Zo bent u verzekerd van een duurzaam en energie-efficiënt resultaat. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van deze voorschriften voordat u begint met uw isolatieproject in Holthees.

Vergelijk isolatie specialisten in Holthees en bespaar!

Wilt u tot wel 40% besparen op uw isolatieproject? Begin dan met het vergelijken van offertes van verschillende isolatiespecialisten in Holthees. Door offertes naast elkaar te leggen, krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden en de kosten. Kies de specialist die het beste aansluit bij uw wensen en budget, en profiteer van een comfortabeler en energiezuiniger huis. Start vandaag nog met vergelijken en neem de eerste stap naar een duurzame toekomst.