Subsidie voor isolatie in Hilaard

Bent u woonachtig in Hilaard en overweegt u uw woning te isoleren? Dan kunt u mogelijk profiteren van subsidies die uw investering aantrekkelijker maken. De overheid stimuleert energiebesparende maatregelen door financiële tegemoetkomingen aan te bieden. Voor actuele informatie over subsidies kunt u terecht op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), te vinden via deze link. Daarnaast biedt de website isolatie subsidie een overzicht van de mogelijkheden rondom subsidie isolatie in uw regio. Hieronder vindt u een tabel met de huidige subsidies voor verschillende isolatiemaatregelen:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5
Isolatie in Hilaard

Oude subsidies in Hilaard

In het verleden waren er andere subsidieregelingen van kracht, zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Hoewel deze specifieke regeling niet meer beschikbaar is, kunnen er nog steeds mogelijkheden zijn voor financiële ondersteuning bij het verduurzamen van uw woning. Voor meer informatie over deze en andere verlopen subsidies kunt u de RVO website raadplegen, beschikbaar via deze link.

Isolatie prijzen in Hilaard

De kosten voor isolatie kunnen variëren afhankelijk van het type isolatie dat u kiest en de omvang van uw project. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van de gemiddelde prijzen per vierkante meter voor verschillende isolatiemethoden. Deze prijzen zijn indicatief en kunnen verschillen per leverancier en specifieke situatie in Hilaard.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Hilaard?

Isolatie van uw woning in Hilaard is niet alleen een slimme keuze voor uw portemonnee en comfort, maar het kan ook bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Nederland. Echter, er zijn bepaalde regels en voorschriften waar u zich aan moet houden bij het aanbrengen van isolatie. Deze regels kunnen variëren van bouwvoorschriften tot specifieke eisen gesteld door de gemeente of het Rijk. Het is belangrijk om vooraf goed te informeren welke regelgeving van toepassing is op uw situatie.

Vergelijk isolatie specialisten in Hilaard en bespaar!

Door offertes te vergelijken van verschillende isolatiespecialisten in Hilaard, kunt u een weloverwogen keuze maken en mogelijk aanzienlijk besparen op uw isolatieproject. Het is aan te raden om meerdere offertes aan te vragen, zodat u niet alleen de beste prijs, maar ook de beste service en kwaliteit kunt vinden. Begin vandaag nog met vergelijken en zet een belangrijke stap richting een energiezuiniger en comfortabeler huis.