Subsidie voor isolatie in Grou

Als u overweegt uw woning in Grou te isoleren, is het belangrijk om te weten dat u mogelijk kunt profiteren van aantrekkelijke subsidies. Deze financiële tegemoetkomingen maken het isoleren van uw huis niet alleen aantrekkelijker, maar ook voordeliger. De overheid biedt via de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) subsidies aan voor verschillende vormen van isolatie. Meer gedetailleerde informatie over de huidige subsidie isolatie kunt u vinden op onze website. Hieronder vindt u een overzicht van de huidige subsidies per isolatiemaatregel:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5


Isolatie in Grou

Oude subsidies in Grou

In het verleden waren er andere subsidieregelingen beschikbaar, zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Voor de meest actuele informatie over deze en andere voormalige subsidies kunt u terecht op de website van RVO. Het is raadzaam om altijd de huidige subsidiemogelijkheden te controleren, aangezien regelingen regelmatig worden bijgewerkt.

Isolatie prijzen in Grou

De kosten voor isolatiemaatregelen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type isolatie, de omvang van het project en de specifieke situatie van uw woning in Grou. Hieronder vindt u een indicatie van de gemiddelde prijzen per vierkante meter voor verschillende soorten isolatie:

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Grou?

Bij het isoleren van uw woning in Grou moet u rekening houden met de geldende bouwvoorschriften en regelgeving. Zo is er een minimum aan energieprestaties waar elke woning aan moet voldoen. Daarnaast kan het zijn dat u voor bepaalde isolatiewerken een vergunning nodig heeft. Controleer altijd bij uw gemeente welke regels er specifiek voor uw situatie gelden.

Vergelijk isolatie specialisten in Grou en bespaar!

Door offertes van verschillende isolatiespecialisten in Grou te vergelijken, kunt u een weloverwogen keuze maken voor uw isolatieproject. Dit kan niet alleen een kostenbesparing opleveren, maar zorgt ook dat u samenwerkt met een betrouwbare partner die aansluit bij uw wensen en behoeften. Begin vandaag nog met vergelijken en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw isolatie.