Subsidie voor isolatie in Goes

Wanneer u overweegt uw woning in Goes te isoleren, is het raadzaam om te kijken naar de beschikbare subsidies die de kosten kunnen drukken. De overheid biedt via de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) financiële tegemoetkomingen voor huiseigenaren die investeren in energiebesparende maatregelen, waaronder isolatie. Meer specifieke informatie over de subsidie isolatie in Goes kunt u vinden op onze speciale subsidiepagina. Hieronder ziet u een overzicht van de huidige subsidies voor verschillende isolatievormen:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5
Isolatie in Goes

Oude subsidies in Goes

In het verleden waren er andere subsidiemogelijkheden zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Voor actuele informatie over deze en andere verouderde subsidies kunt u de website van RVO bezoeken. Het is belangrijk om te weten dat regelingen veranderen en het loont om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen op het gebied van isolatiesubsidies in Goes.

Isolatie prijzen in Goes

De kosten voor het isoleren van uw woning in Goes variëren afhankelijk van het type isolatie dat u kiest. Hieronder vindt u een tabel met de gemiddelde prijzen per vierkante meter voor verschillende isolatiemethoden. Let op, deze prijzen zijn indicatief en kunnen afwijken afhankelijk van uw specifieke situatie en de gekozen isolatie specialist.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Goes?

Voordat u begint met het isoleren van uw woning, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de lokale regelgeving. In Goes, zoals in de rest van Nederland, moet bij het aanbrengen van isolatie voldaan worden aan bepaalde eisen, zoals de minimale Rd-waarde. Dit is de weerstand tegen warmtedoorgang van het isolatiemateriaal. Daarnaast kunnen er specifieke voorschriften zijn met betrekking tot bouwvergunningen. Raadpleeg altijd de gemeente Goes of een deskundige voor de meest actuele en relevante informatie.

Vergelijk isolatie specialisten in Goes en bespaar!

De keuze voor de juiste isolatie specialist kan een aanzienlijke invloed hebben op zowel de kosten als de kwaliteit van de isolatiewerkzaamheden. Wij raden u aan om offertes van verschillende aanbieders te vergelijken. Dit kan eenvoudig via onze website, waar u de mogelijkheid heeft om offertes van lokale specialisten te ontvangen. Door te vergelijken, kunt u wellicht tot 40% besparen op de kosten van uw isolatieproject in Goes. Neem de tijd om een weloverwogen keuze te maken en profiteer van de beste deal.