Subsidie voor isolatie in Drimmelen

In Drimmelen kunt u profiteren van aantrekkelijke subsidies wanneer u investeert in de isolatie van uw woning. Deze subsidies kunnen de kosten aanzienlijk verlagen en daarmee de terugverdientijd van uw investering verkorten. De overheid stimuleert energiebesparende maatregelen door middel van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). U kunt meer informatie vinden en de voorwaarden checken op RVO.nl. Wilt u weten welke subsidie isolatie mogelijkheden er specifiek voor Drimmelen beschikbaar zijn? Bekijk dan de onderstaande tabel voor de huidige subsidiemogelijkheden.

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5
Isolatie in Drimmelen

Oude subsidies in Drimmelen

Voorheen waren er andere subsidieregelingen, zoals de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Hoewel deze regelingen niet meer beschikbaar zijn, biedt de huidige ISDE subsidie volop kansen voor zowel particulieren als VvE’s in Drimmelen. Voor meer informatie over voorgaande regelingen en de overgang naar de ISDE kunt u terecht op RVO.nl.

Isolatie prijzen in Drimmelen

De investering in isolatie is een slimme keuze voor uw portemonnee en het milieu. De exacte kosten voor het isoleren van uw woning in Drimmelen kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het soort isolatie en de omvang van de werkzaamheden. Hieronder vindt u een tabel met de gemiddelde prijzen per vierkante meter voor verschillende isolatietypen, zodat u een indicatie heeft van de mogelijke kosten.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Drimmelen?

Isolatie van woningen in Drimmelen is niet wettelijk verplicht, maar er zijn wel diverse bouwvoorschriften en normen die van toepassing kunnen zijn bij isolatiewerkzaamheden. Het is belangrijk om rekening te houden met de lokale regelgeving en eventuele vergunningen die vereist kunnen zijn voor grootschalige isolatieprojecten. Daarnaast kan de gemeente Drimmelen specifieke eisen stellen aan de duurzaamheid en het energieverbruik van woningen, wat indirect de noodzaak van goede isolatie kan benadrukken.

Vergelijk isolatie specialisten in Drimmelen en bespaar!

Door isolatie offertes te vergelijken, kunt u in Drimmelen tot wel 40% besparen op uw isolatieproject. Dit is een aanzienlijke besparing die het nog aantrekkelijker maakt om uw woning te isoleren. U kunt eenvoudig offertes aanvragen bij verschillende isolatiespecialisten via onze website. Vergelijk de offertes op prijs, kwaliteit, en service om de beste deal te vinden voor uw situatie. Maak een weloverwogen keuze en start met het verduurzamen van uw woning.