Subsidie voor isolatie in Deventer

Bent u woonachtig in Deventer en overweegt u uw woning te isoleren? Dan kunt u mogelijk profiteren van aantrekkelijke subsidies, waardoor de investering in isolatie aanzienlijk gereduceerd wordt. De Nederlandse overheid stimuleert energiebesparende maatregelen via de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Meer informatie over deze subsidie vindt u op de website van RVO. Daarnaast biedt isolatie subsidie een overzicht van de huidige subsidies voor isolatie. Hieronder vindt u een tabel met de actuele subsidiebedragen:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5
Isolatie in Deventer

Oude subsidies in Deventer

In het verleden waren er andere subsidieregelingen, zoals de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Deze regelingen zijn inmiddels gesloten, maar er kunnen nog alternatieve lokale subsidies beschikbaar zijn voor inwoners van Deventer. Voor meer details over deze voormalige subsidies kunt u terecht op RVO.nl.

Isolatie prijzen in Deventer

De kosten voor isolatie kunnen variëren op basis van het type isolatie dat u kiest en de specifieke omstandigheden van uw woning. Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde prijzen voor verschillende isolatiemaatregelen. Deze prijzen zijn inclusief materiaal, arbeid en btw. Door offertes te vergelijken, kunt u de beste deal voor uw situatie vinden.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Deventer?

Als u isolatiemaatregelen wilt toepassen in Deventer, is het belangrijk om rekening te houden met de lokale bouwvoorschriften en regelgeving. In sommige gevallen kan het nodig zijn om een omgevingsvergunning aan te vragen, vooral bij ingrijpende aanpassingen aan de buitenkant van de woning. Controleer altijd bij de gemeente Deventer of er specifieke eisen of beperkingen zijn voordat u met de werkzaamheden begint.

Vergelijk isolatie specialisten in Deventer en bespaar!

Door offertes van verschillende isolatiespecialisten in Deventer te vergelijken, kunt u aanzienlijk besparen op de kosten voor isolatie. Elk huis is uniek, en een specialist kan u een offerte op maat aanbieden die aansluit bij uw specifieke wensen en de kenmerken van uw woning. Start vandaag nog met vergelijken en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw energierekening en bijdragen aan een duurzamere toekomst.