Subsidie voor isolatie in Deurne

Wanneer u overweegt uw woning in Deurne te isoleren, is het raadzaam om te onderzoeken welke subsidie mogelijkheden er voor u beschikbaar zijn. De overheid biedt namelijk aantrekkelijke financiële tegemoetkomingen om energiebesparende investeringen zoals isolatie te stimuleren. U kunt via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) meer informatie vinden over de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Ook kunt u op onze website meer lezen over de beschikbare subsidie isolatie mogelijkheden. Hieronder vindt u een overzicht van de huidige subsidiebedragen per isolatiemaatregel:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5


Isolatie in Deurne

Oude subsidies in Deurne

In het verleden waren er verschillende lokale en landelijke subsidieregelingen die woningeigenaren in Deurne konden benutten voor isolatieprojecten. Hoewel sommige van deze regelingen niet meer beschikbaar zijn, is het nuttig om te weten welke voordelen er eerder werden aangeboden. Dit kan u een beeld geven van de ontwikkeling van subsidiebeleid rondom isolatie. Voor gedetailleerde informatie over voorgaande subsidieregelingen, zoals de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor VvE’s, kunt u terecht op de website van de RVO.

Isolatie prijzen in Deurne

De kosten voor het isoleren van uw woning in Deurne kunnen variëren, afhankelijk van het soort isolatie dat u kiest en de omvang van de werkzaamheden. Het is belangrijk om te weten dat de prijzen kunnen verschillen per isolatiespecialist. Hieronder vindt u een indicatie van de gemiddelde prijzen per m² voor diverse isolatiemaatregelen:

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Deurne?

In Deurne gelden, zoals in de rest van Nederland, bepaalde regels en voorschriften wanneer het gaat om isolatiewerkzaamheden. Deze regels zijn vastgesteld om de kwaliteit en veiligheid van isolatieprojecten te waarborgen. Het is essentieel dat de gebruikte materialen voldoen aan de vastgestelde isolatiewaarden en dat de werkzaamheden worden uitgevoerd door gekwalificeerde isolatiespecialisten. Het niet naleven van deze voorschriften kan leiden tot minder effectieve isolatie en in sommige gevallen zelfs tot boetes. Daarom is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de lokale regelgeving voordat u begint aan een isolatieproject.

Vergelijk isolatie specialisten in Deurne en bespaar!

Om verzekerd te zijn van de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw isolatiewerkzaamheden in Deurne, is het aan te raden om offertes van verschillende isolatie specialisten te vergelijken. Door dit te doen, kunt u een weloverwogen keuze maken en mogelijk tot wel 40% besparen op de kosten van uw isolatieproject. Neem de tijd om de offertes grondig te bekijken en let niet alleen op de prijs, maar ook op de kwaliteit van de aangeboden diensten, de ervaring van de specialist en de gebruikte materialen. Start vandaag nog met vergelijken en zet een stap naar een duurzamer en comfortabeler thuis.