Subsidie voor isolatie in Beek

Woont u in Beek en overweegt u uw woning te isoleren? Dan kunt u mogelijk profiteren van subsidies die uw investering aanzienlijk verlagen. De overheid biedt via de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) financiële tegemoetkomingen voor huiseigenaren die hun woning energiezuiniger willen maken. Deze subsidies kunnen een deel van de kosten dekken voor bijvoorbeeld gevel-, dak- of vloerisolatie. Voor meer gedetailleerde informatie over de subsidie isolatie in Beek, bezoek isolatie subsidie om te zien hoe u kunt besparen op uw investering.

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5
Isolatie in Beek

Oude subsidies in Beek

In het verleden waren er andere subsidieregelingen, zoals de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) specifiek voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Deze regelingen zijn inmiddels vervangen of opgegaan in de huidige ISDE. Voor een historisch overzicht en om te begrijpen wat er voorheen mogelijk was, kunt u een kijkje nemen op de pagina van de oude subsidies aangeboden door de overheid.

Isolatie prijzen in Beek

De kosten voor isolatie kunnen variëren afhankelijk van het type isolatie dat u kiest en de omvang van uw project. Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde prijzen per vierkante meter voor verschillende isolatietypes. Het is belangrijk om te benadrukken dat deze prijzen indicatief zijn en kunnen verschillen per aanbieder en specifieke situaties in uw woning.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Beek?

Isolatie van uw woning is niet verplicht, maar wordt vanuit milieuoogpunt en kostenbesparing zeer aangeraden. Er zijn echter wel bouwvoorschriften en regelgeving waaraan voldaan moet worden bij het aanbrengen van isolatie. Deze regels kunnen verschillen per gemeente en het is daarom raadzaam om u goed te informeren bij de gemeente Beek over de specifieke eisen en regels die gelden voor uw isolatieproject.

Vergelijk isolatie specialisten in Beek en bespaar!

Om de beste deal voor uw isolatieproject te vinden, is het verstandig om offertes van verschillende isolatiespecialisten te vergelijken. Dit kan u helpen om niet alleen een betrouwbare partner te vinden maar ook om tot wel 40% te besparen op de kosten van uw isolatie. Bezoek onze website, vul uw gegevens in en ontvang snel en eenvoudig meerdere offertes om te vergelijken. Zo zorgt u voor een warme en energie-efficiënte woning en houdt u de kosten zo laag mogelijk.