Subsidie voor isolatie in Bant

Heeft u overwogen om uw woning in Bant te isoleren? Dan kunt u mogelijk profiteren van aantrekkelijke subsidies die de investering nog interessanter maken. De overheid biedt via de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) financiële tegemoetkomingen voor huiseigenaren die hun woning energiezuiniger willen maken. Voor meer specifieke informatie over de subsidie isolatie in Bant en de actuele bedragen die u kunt ontvangen, kunt u de volgende tabel raadplegen:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5


Isolatie in Bant

Oude subsidies in Bant

In het verleden waren er verschillende subsidieregelingen beschikbaar voor inwoners van Bant die hun woning wilden isoleren. Zo was er bijvoorbeeld de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) specifiek gericht op Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Voor meer informatie over deze en andere oude subsidieregelingen kunt u de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland bezoeken: Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor VvE.

Isolatie prijzen in Bant

De kosten voor het isoleren van uw woning in Bant kunnen variëren afhankelijk van het type isolatie dat u kiest. Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde prijzen per vierkante meter voor verschillende isolatiemethoden. Deze prijzen zijn inclusief materiaal, arbeid en btw, maar exclusief eventuele subsidies die de kosten nog verder kunnen drukken.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Bant?

In Bant, zoals in de rest van Nederland, gelden er bepaalde regels en voorschriften voor het aanbrengen van isolatie in uw woning. Deze regels zijn er om ervoor te zorgen dat de isolatiewerkzaamheden veilig en volgens de geldende normen worden uitgevoerd. Zo moet u bijvoorbeeld rekening houden met de bouwvoorschriften en de vereiste Rd-waarden voor isolatiematerialen. Bij grotere verbouwingen of aanpassingen aan de buitenkant van uw woning kan het ook nodig zijn om een omgevingsvergunning aan te vragen bij uw gemeente.

Vergelijk isolatie specialisten in Bant en bespaar!

Door offertes van verschillende isolatie specialisten in Bant te vergelijken, kunt u een weloverwogen keuze maken en mogelijk aanzienlijk besparen op uw isolatieproject. Laat u goed informeren over de mogelijkheden en kies voor een specialist die aansluit bij uw wensen en de specifieke eisen van uw woning. Vergelijk nu en ontdek hoe u tot wel 40% kunt besparen op de kosten van uw isolatie.