Subsidie voor isolatie in Bakel

Investeren in isolatie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. In Bakel kunt u gebruikmaken van aantrekkelijke subsidies om de kosten van isolatie te drukken. De overheid stimuleert energiebesparende maatregelen via de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Voor specifieke informatie over deze regeling kunt u terecht op de website van RVO. Daarnaast biedt onze website uitgebreide informatie over subsidie isolatie, inclusief de voorwaarden en hoe u deze kunt aanvragen.

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5


Isolatie in Bakel

Oude subsidies in Bakel

In het verleden waren er andere subsidieregelingen, zoals de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Hoewel deze specifieke regeling niet meer beschikbaar is, kunnen VvE’s voor actuele mogelijkheden de website van RVO raadplegen via deze link. Het is altijd raadzaam om de huidige subsidiemogelijkheden te controleren, aangezien deze in de loop van de tijd kunnen wijzigen.

Isolatie prijzen in Bakel

De prijs van isolatie is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het soort isolatie en de omvang van de werkzaamheden. In Bakel variëren de prijzen voor isolatie, maar door offertes te vergelijken, kunt u de beste deal vinden. Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde prijzen per m² voor verschillende isolatievormen. Houd er rekening mee dat deze prijzen slechts indicatief zijn en dat de werkelijke kosten kunnen variëren afhankelijk van uw specifieke situatie.

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Bakel?

In Bakel, net als in de rest van Nederland, zijn er bouwvoorschriften en regels waaraan u moet voldoen bij het aanbrengen van isolatie. Deze regels zijn er om te zorgen voor kwaliteit en veiligheid. Het is belangrijk dat u zich hieraan houdt om problemen te voorkomen. Voor gedetailleerde informatie over de bouwvoorschriften kunt u contact opnemen met de gemeente of een erkende isolatiespecialist raadplegen.

Vergelijk isolatie specialisten in Bakel en bespaar!

Door offertes van verschillende isolatiespecialisten in Bakel te vergelijken, kunt u aanzienlijk besparen op de kosten van uw isolatieproject. Dit kan oplopen tot wel 40% besparing. Op onze website bieden wij u de mogelijkheid om snel en eenvoudig offertes te vergelijken. Neem de tijd om de offertes naast elkaar te leggen en de beste optie voor uw situatie te kiezen. Zo bent u verzekerd van kwalitatieve isolatie tegen een scherpe prijs.