Subsidie voor isolatie in Baarlo

Wanneer u overweegt uw woning in Baarlo te isoleren, is het raadzaam te onderzoeken welke subsidie u kunt ontvangen. De overheid stimuleert energiebesparende maatregelen via diverse subsidieprogramma’s. Een van deze programma’s is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE), die u kunt aanvragen voor verschillende vormen van isolatie. Bovendien kunt u op de pagina over subsidie isolatie meer gedetailleerde informatie vinden over de mogelijkheden en voorwaarden. Hieronder vindt u een overzicht van de huidige subsidiebedragen voor verschillende isolatiemaatregelen:

Soort isolatie Subsidie per m² Min. m² Max. m² Minimale Rd-waarde (m² K/W)
Gevelisolatie € 38 10 170 3,5
Spouwmuurisolatie € 8 10 170 1,1
Dakisolatie € 30 20 200 3,5
Zolder- of vlieringvloerisolatie € 8 20 130 3,5
Vloerisolatie € 11 20 130 3,5
Bodemisolatie € 6 20 130 3,5


Isolatie in Baarlo

Oude subsidies in Baarlo

In het verleden waren er andere regelingen van kracht, zoals de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Voor meer informatie over deze voormalige regelingen kunt u de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) raadplegen. Het is belangrijk op te merken dat subsidies en regelingen kunnen veranderen, dus zorg ervoor dat u de meest actuele informatie heeft voordat u investeert in isolatiemaatregelen.

Isolatie prijzen in Baarlo

De kosten van isolatie zijn een belangrijk aspect om in overweging te nemen bij het plannen van uw project. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van het soort isolatie dat u kiest en de omvang van de werkzaamheden. In Baarlo kunt u rekening houden met de volgende gemiddelde prijzen per vierkante meter voor verschillende soorten isolatie:

Soort isolatie Gemiddelde prijs per m²
Dakisolatie €40 – €60
Spouwmuurisolatie €20 – €35
Kruipruimte/vloer isolatie €20 – €30
Isolatieglas €65 – €85

Welke regels gelden er voor isolatie in Baarlo?

Voordat u begint met het isoleren van uw woning in Baarlo, is het van belang bekend te zijn met de lokale regelgeving. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden kan het nodig zijn een vergunning aan te vragen. Bovendien moeten alle isolatiewerkzaamheden voldoen aan de geldende bouwnormen en -voorschriften. Deze regels zijn er om te zorgen dat de isolatie veilig en effectief is, en bijdraagt aan de duurzaamheidsdoelstellingen.

Vergelijk isolatie specialisten in Baarlo en bespaar!

Om de beste deal te krijgen voor uw isolatieproject, is het verstandig offertes te vergelijken van verschillende isolatiespecialisten in Baarlo. Door het vergelijken van offertes kunt u een goed beeld krijgen van de kosten en de aangeboden diensten, waardoor u tot wel 40% op uw investering kunt besparen. Neem de tijd om een betrouwbare specialist te kiezen die u kan voorzien van advies op maat en hoogwaardige isolatie biedt die past bij uw behoeften en budget.